Kanjercursus.

Krijg je wel eens opmerkingen dat je te snel boos bent? Of te lief bent? Misschien te lang doordramt? Of juist dat je geen "Nee" durft te zeggen?

Zou je ook best wel een extra steuntje in je rug kunnen gebruiken voor bijvoorbeeld je zelfvertrouwen? Dat je weet dat je helemaal goed bent zoals je bent!
Zou jij het leuk en interessant vinden om inzicht in jezelf en anderen te krijgen zodat je met al dit soort dingen "beter" om kan gaan?

Dan heb je een hoop aan de kanjercursus!

In de cursus ga je in kleine groepjes door middel van prachtige verhalen, spel en hele leuke oefeningen en opdrachten inzicht krijgen in jezelf en ook in anderen. Zo wordt de kracht die in je zit naar boven gehaald. Deze krachtige zelfkennis wordt "opgeslagen" in een door je zelf gemaakt schatkistje. Dit schatkistje met al je verworven "schatten" krijg je aan het einde van de cursus natuurlijk mee naar huis. Deze cursus is gebaseerd op de Kernkwaliteiten van Daniel Ofman.

Één van je ouders wordt ook een keer uitgenodigd om de methode die jij leert zelf onder de knie te krijgen, 1 keer zonder en 1 keer met jou zelf.

Aanmelden en meer informatie

Voor meer informatie, aanmeldingen en startdatums:

Telefoon: 078-6773814 of 078-6771085

E-mail: info@praktijkmignon.nl

 

 


©   2003-2010