Bach-bloesemremedies.

Angst, spanning, onzekerheid, overbezorgdheid, lusteloosheid, verdriet, stress, gebrek aan concentratie, eenzaamheid, moedeloosheid, overgevoeligheid. Met de Bach-bloesemremedies kunt u het aan.

Steeds meer mensen hebben in toenemende mate met dergelijke negatieve stemmingen te maken. Velen gaan daar moeizaam mee om. Enkelen gaan er zelfs aan onderdoor. En nog meer mensen blijven worstelen met emoties en stemmingen die ze maar niet de baas kunnen. Toch zijn die verschijnselen niet alleen van deze tijd. De Engelse arts Dr. Edward Bach ontdekte zo'n 60 jaar geleden al dat negatieve gemoedsstemmingen mensen behoorlijk parten kunnen spelen. En zelfs tot ziekte kunnen leiden. Hij ontwikkelde een unieke methode waarmee hij vele mensen heeft genezen. Een methode die u ook vandaag de dag helpt om uw emoties in juiste banen te leiden. Zodanig dat u zich beter voelt en nieuwe energie op doet. Die methode heet : de Bach-bloesemremedies (= Bach Flower Remedies).

De Bach-bloesemremedies bestaan uit 38 verschillende tincturen (remedies), één Rescue Remedy en één crème, alle op natuurlijke basis. De remedies worden voornamelijk bereid uit knoppen en bloesems van planten en bomen. De werking is kortgezegd als volgt : ze corrigeren negatieve emoties tot positieve gemoedsstemmingen. De remedies zijn verkrijgbaar in pipetflesjes. Het innemen geschiedt door middel van enkele druppels opgelost in een beetje water. U kunt deze dosis zo vaak innemen als nodig is. De Bach-bloesemremedies kennen geen bijwerkingen, zijn niet verslavend en belemmeren de werking van andere medicijnen niet. Kortom : ze bieden jong en oud maximale ondersteuning voor het welzijn van lichaam en geest.

 

Klik hier voor een beknopt overzicht van de Bach-bloesemremedies

Klik hier om naar de startpagina te gaan
©   2003-2009